Přidat komentář

In reply to by boule12

No tak to si budeme rozumět. Já maturovala s Natálkou pod srdíčkem, byla jsem už cca týden těhu když jsem skládala zkoušku dospělosti na zdravce.
VŠ nebo VOŠ jsem chtěla také, hlavně moje babička si na tom dost zakládala abych měla vzdělání, vše mi platila a pak jsem ji trošku vyvedla z míry. Teď je ale moc šťastná,já taky ale počítá s tím, že od září půjdu na VŠ, sice dálkově, ale přece. A já váhám. Za prvé se mi do školy už vůbec nechce, s přítelem se o tob často bavíme, a přijde mi líto abych nechávala Natálku u babiček, i když by rády hlídaly... Bude stát hodně nervů, času a sil a já nechci přicházet o to, jak Naty začne mluvit a dělat jiné pokroky :( Tak takové teď řeším dilema :-)
Navíc jsem byla v porodnici za spolužačkou které se narodilo druhé miminko (!!!), mají rok a půl holčičku a eď k tomu chlapečka. Je moc šťastná, ani maturitu ještě nemá, to ji čeká v květnu protože měla fakt smůlu, poprvé ji nepustili kvůlu těhu, podruhé kvůli svatbě (měla neplatnou občanku)...
No a když jsem ji viděla a jejího synka, tak mě to ujistilo, že bych chtěla pro Natálku sourozence.

Je jasný, že to není moc přesvědčivý,když řekneš že na ně nejsou peníze, ale tolik, kolik bych jich chtěla mít, jich mít nikdy nebudu, druhé miminko podědí skoro vše po prvním... No jo, tak třeba se povede, HA neberu, měla jsem dlouho po porodu problémy s krvácením/špiněním a rozházené hormony, teď už mám druhou pravou MS, kondom moc nepoužíváme, když ono se přítelovi moc nechce s čepičkou :D Takže když to přijde, proč ne.
Jen aby, po porodu jsem měla prvně INJ SAYANU a pak INJ DEPOPROVERU a po tý je pak tělo "zasviněno" dloooouho...

Každopádně bych s tebou ráda občas vyměnila pár písmenek, jestli chceš, zanech mi ve zprávě kontakt na tebe, mail, FCB profil nebo ták :-)
Papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky