Přidat komentář

Přijde mi to dost divné, házet to na kojení. Mou první dceru jsem kojila do roka a od malička sama spí bez nějakého uspávání celou noc. Hned po 6ti nedělí spala od 8 do 4 do rána a pak se to prodlužovalo a prodlužovalo.
Dokázala si vyhrát sama. Teď jí sou 3 roky a ve školce je spokojená až se mi po tom někdy stýská, že jsme byly spolu doma, tak si to vynahrazujeme aspoň odpoledne a často si ji beru po obědě.
Druhou dceru jsme donesli z porodnice s tím, že jsem jí krmila přes stříkačku a až kolem 5 týdnu se nám podařilo plně kojit a ty první týdny byly krušnější. Až jak jsme začali plně kojit, tak začínala usínat sama a teď bude mít za týden 3 měsíce a usíná úplně sama v postýlce kolem 8 hodiny a budí se mi kolem půl 5 a to se jen nakojí a do 15 minut včetně kojení zase spí.
Takže dle mého je to jen a jen na povaze dítěte a ne na kojení. Ikdyž si myslím, že kojením se teda také tvoří pouto mezi matkou a dítětem, vždy se u kojení k sobě tulíme a je to taková naše chvilka :h: kojím moc ráda, ikdyž to bylo teda hodně náročné se rozkojit a nějaké problémy byly i pak, ale jsem za to nesmírně ráda a ty probdělé noci u odsávačky za to stály.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka