Přidat komentář

ahoj, určitě to oba zvládnete. Tvůj chlapeček si bude muset zvyknout. Nebude jediný. Je škoda že je zvyklí jen na tebe a ani s tátou neni v pohodě. To bys měla změnit. Je pak jasné, že když bude kluk fixovaný jen na tebe, že bude tvou nepřítomnost zvládat hůře. Měla by jsi sním začít chodit do dětských heren, kde si sedneš ke stolu a necháš ho ať si hraje sám a nebo s dětma.
Buď ráda že můžeš do práce nastoupit. Já potřebuju dělat na zkrácený ůvazek a bohužel o mě v práci nestojí. Já bych tak strašně ráda pracovala. Markétce budou 3 v červnu a v září jsem měla do práce nastoupit. Místo toho budu nyní žádat o neplacené volno do 4let a budu doufat, že během tohoto mého neplaceného volna se objeví nějaké místo. Budu hledat i v místě bydliště. Je to nepříjemný pocit že zaměstnavatel o mne nestojí jen proto, protože potřebuju mít úvazek kratší o 5hodin týdně :-(.
Hlavně nebuď zdrcená před dítětem. SPíš se ho snaž na školku připravit aby se těšil a aby ve školce viděl super místo. Ty se seber. Nedáváš ho tam přece za trest, ale z toho důvodu aby si hrál se stejně starýma dětma a poznal nové věci. Budou chodit do divadla,bude se učit básničky a budou mít vánoční besídku. Je to opravdu super když vidíš, jaké tvé dítě dělá pokroky :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky