Přidat komentář

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak já zase když si přečetla všechny rizika u porodu KP a ještě když rodíš kluka... tak jsem docela byla i ráda, že v porodnici rozhodli o císaři. Sice jsem to obrečela, ale... při té operaci jsem měla lokální umrtvení, tak jsem musela poslouchat ty kecy, jak mají problém malého vůbec z břicha vytáhnout :r: . Pak mi na vizitě bylo řečeno, že měl hrozně omotanou šňůru kolem krku. Takže podle mě, proto se nemohl ani otočit, ani bych ho porodit nemohla, páč by nepostupovat. Ještě tak půl roku měl slehlé ouško a hlavu, jak neměl místo a byl natlačený jen najednu stranu v břichu a hned po porodu se mu léčila zanícená kůže pod krkem. Takže jsem byla šťastná, že to takhle dopadlo a spíš jsem si vyčítala pak ty kočičí hřbety, mosty a podobně :00:
V každé nemocnici ale o tom císaři rozhoduje ten nejvyšší. Takže pokud bych dostala požehnání rodit normálně, nejní problém, ale pokud si netroufají lékaři, já rozhodně bych si pak nechtěla nic vyčítat, kdyby se to posralo.

Já mám zítra termín na druhé dítko a zatím mám rodit normálně. Tož natěšená. Zítra jdu znovu na přeměření miminka a jizvy, tak uvidíme. Raději bych taky normální porod. Tak snad vše dopadne dobře :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka