Přidat komentář

ahoj, musíš to brát tak že chlapy jsou opravdu úplně jiné bytosti než ženské. Občas mám pocit že doma nemám 2 děti ale 3 děti. Někdy je to s chlapama opravdu na palici ://:

1. žijeme spolu 9 let a z toho jsme 7let manželé
2. myslim si že velkou krizi jsme neměli
4. manžel přijíždí z práce mezi 19-20hodinou. Někdy i později a nebo je na služební cestě. Když přijede z práce v 19hodin, tak se nadlábne a většinou se natáhne k televizi nebo sedne k PC. Když neni moc utahanej, tak se věnuje dětem. Když je, tak nereaguje na nic. Já mám proto pochopení i když někdy se mi to zrovna nehodí.
5. nemůžu napsat jak často ale snaží se. Nejvíc se snaží o víkendu. V týdnu k tomu nemá moc příležitost. Občas je o víkendu línej a tak ho musim trošku dokopat :-)
6. když mu to řeknu. jeho to nenapadne. Ale když mu řeknu ať jde s dětma ven, tak jde. Opět se jedná o víkend nebo když má dovču
7. můžeš mi říct co se stalo? co jsi dělala? musíš ho/jí pořádně hlídat :s: . samozřejmě by to byla moje vina. Abych ale řekla pravdu, já bych měla podobnou reakci ;)
8. jeho koníčkem je počítač. Byla doba, kdy byl schopen sedět u PC celý den a nevnímat okolí. Naštěstí ho to přešlo po společné debatě :-)
9. ne
10. tohle neřešíme. Máme společný účet a každý svou platební kartu. Já nakupuju a vím, co si můžu dovolit. Mám přístup k internetovému bankovnictví. Takže si sama můžu ověřit, zda můžu pořídit i něco navíc :-)
11. ne
12. snaží se
13. pokud možno večeříme celá rodina pohromadě. V týdnu jen když přijede manžel kolem té 19hodiny. O víkendu snídáme, obědváme a večeříme společně. U sklenky vína ne. Já zrovna víno nemusim-žádný alkohol. Nedělá mi dobře. Když si chceme popovídat, tak si popovídáme. Musim říct že spolu mluvíme často. Diskutujeme o určitých věcech. Nejen o osobních. Máme na spoustu věcí stejný pohled a názor. Často se naše diskuse odvíjí v posteli. Ležíme u sebe a povídáme si :-)
14. ano
15. když jse schopen říct v kolik přijde, tak opravdu tak přijde. Samozřejmě to neni na minutku přesně. Většinou se sekne tak o 20minut :s: . Už jsem si ale zvykla. U něj je čas trošičku náročná disciplína. Takže když mi řekne že je za půl hodiny doma, tak vím že bude doma tak za třičtvrtě hodiny až hodinu...Když se jedná o něco důležitého, tak je přesný
16. ano
17. ano. Samozřejmě jsou občas situace, kdy bych manžela vystřelila na měsíc :€Ss€:
18. vždy se snažim manžela upozornit aby dával pozor. Takže když se jedná o něco důležitého, tak vnímá. Občas se stane, že mluvim a mluvim (třeba vyprávim co jsem dělala) a on nevnímá. Tak na něj zahoukám a zeptám se jestli může chvilku zapnout mozek. On hned proč? tak mu to vše řeknu znovu. Někdy je den, kdy nemám náladu mu něco opakovat a potom jsem naštvaná :€z€: . Ale to jsou banality.
19. občas má takovej skrat :€Ss€: . Ale málokdy. Spíš se ptá jestli nechci pomoct. Málokdy řeknu že ano. Když si představim jak by to dopadlo, tak si raději vše udělám sama. Když ale nestíhám, tak jeho nabídku využiju :-)
20. ano
18.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka