Přidat komentář

Ahoj Peťo :), to jsou moc pěké fotečky, je vidět, že jsou dovolenkové, samá krásná místa :). Na přehradě Les království jsme fotili svatební fotky, k tomu mám extra vztah, celý život se tam pohybuju. 3 km od Kuksu jsem vyrůstala 23 let, to má taky svý kouzlo. Stachelberg je úžasně zpracován, ale nám ženám to moc neříká že... byli jste i dole, kde se těžilo, to je zvlášní pocit v tak obří hloubce co? Ještě jak vidím ten Adršpach, my tam byli v pozdím jaru, možná už bylo léto, ale v jednom místě ještě ležel sníh a normálně tam šla pára od pusy, Petíka jsme měli taky v krosně, ale jen ve slabé mikče a docela jsem se bála, že nastydne :). Stihli jste toho teda dost :)
Jak se Tomíkovi líbí ten nafukovací koník nebo co to je? Nepadá z toho, je to stabilní? Chtěla bych Petíkovi nějaké hopsadlo pořídit, ale nevím co vybrat...
S povídáním jsme na tom podobně, nejčastěji používá slova s B - boba (bota), buba (bublifuk), ba (baf) a vlastně cokoli co chce napodobit, nakonec skončí jako bubu nebo co :). Ale už říká i není, tady, oupy (jako houpy) a pak klaiska, bába, děda, máma, táta, pápá, ťau (jako čau) a ťáp (jako čáp). No sranda :). Jinak traktory a busy jsou u nás taky hit. Říká jim tůtů. Traktůrek ukazuje jako když kroutí volantem, a to dost vehementně :).Oni to rozhýbou, uvidíš, a prý to není žádné měřítko jak brzy začne dítě mluvit, takže se nní čeho bát :).
Tak já už končím, zase román co. Mějte se pěkně!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka