Přidat komentář

In reply to by Pavlinka1984

u první jsme to chtěla vědět..s otcem dcery jsme byli na nože a já chtěla aby jsme si vybral to jméno, které se líbí mě a on at si pak dá co chce..tak že co jsme chtěla mám :)
U prostřední jsme chtěla holčičku..aby byly ségry hezky po sobě..a dr. mi to potvrdil..a já upotřebila věci po první.
Když jsme čekala třetí..nechtěla jsem to vědět..ale chtěla jsme kluka..jenže v rodině se vyskytoval rozsáhlý rozštěp a tak mě poslali na vyšetření do Ústí n.L. a tam mi pan dr. řekl, jestli už mi řekli, že to bude holčička..aniž by jsme se ptala..to na mě vybalil..celou noc jsme pak prořvala
Nu a nyní jsem si opět přála kluka..a měla jsme i pocit, že to kluk bude, tak že jsem se hned jak mi potvrdil dr. těhu šla nakoupit modré a bílé/neutrál věci.. bohužel museli jsme na genetiku..a tam jsme se nějak s přítelem domluvili, že si necháme říct, co budeme mít..A udělali jsme dobře..(jména už jsme měli vybraná,tak že žádné jsme nevyvyšovali nad ruhé)..modré věci jsem nakonec prodala a dneska se to tu hemží růžovou, bílou a fialkovou :)...zase slečinka..sice čtvrtá,ale už se na ní těšíme..i pokojíčky budou fialovo-růžové..už máme doma vzorník :)
A neutrání věci už mě nedokáží zastavit..ono i před tím jsem prostě měla klučičí víc..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka