Přidat komentář

In reply to by nicousek

Záleží na dr., jestli ti předepíše prášky, nebo ne...Podle toho se taky pozná doktor. Já jsem ve 20ti letech chodila k jednomu dr.(vůbec jsem nebyla tlustá, naopak, vážila jsem 57 na výšku 175cm-míry jsem měla 93-63-89) ale mě to nestačilo...byla jsem blázen, už bych to neudělala, dlouho jsem měla problémy a dr. jsem řekla, jestli by mi nenapsal meridii a on v klidu napsal a to tu nejsilnější... Málem ze mě byla anorektička... :jawdrop:
Ty všechny prášky totiž omezují pocit hledu...takže se cítíš pořád plná. Mě z toho naštěstí dostala kamarádka a jsem jí moc vděčná, jinak bych teď asi nebyla těhotná, ale byla někde úplně jinde... :$$:
Ale, co zaručeně pomáhá, když máš třeba moc chutě na sladké, tak CHROM-koupíš ho v lékárně a stojí asi 60kč. Ten omezuje chuť na sladké. A ještě, co mi říkaly kamarádky, které začaly cvičit, tak na podporu spalování tuků pomáhá L-carnitin... toto tělu neškodí, jen víc spaluje tuky a zdvojnásobí tím efekt cvičení.
A ještě, co mě napadlo za radu na cvičení, tak je kalanetika! Vůbec se u toho nenadřeš, stačí 10min. denně a výsledek je úžasnej-nenabíráš totiž svalovou hmotu, ale ubíráš na cm. Hned po porodu začínám cvičit! :metal: Už mám nahoře 13.5kg a to ještě nejsem na konci. :bulva:
Přeju hodně štěstí :a: Pa pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka