Přidat komentář

Ahojky!
Být Tebou, začla bych jí to učit už teď. Bude to pro vás obě náročné, ale jistě to zvládnete. Pokud ji naučíš samostatně usínat už teď, ušetříte si spoustu problémů, je dobře, že jsi se rozhodla to řešit teď!!! ( Čekám, že se na mne sesypou maminka jiného názoru, že je to moc brzo a pod. ale já si za svým názorem stojím. )
My to dělaly takhle. Malou jsem nakojila, vyhnaly jsme "brkánka" ( u toho byla písnička ), pak pusu, položit do postýlky a pohladit. Do postýlky jsem jí dala k hlavičce čerstvě použitou prsní vložku ( voní mlíčkem ) a šla pryč. Když plakala, po 5 min jsem ji chodila kontrolovat. Beze slov! Jen zkontrolovat plínku, jestli jí není horko/zima, nemá žízeň, pohladit a pryč. Pokud jí nic není, vydrží plakat max 20-25 min. ( Tuto dobu uznával i dětský psycholog Dr. Matějíček. )
Říkám na rovinu - bylo to těžký! Malá plakala, já plakala, manžel mě objímal ( pokud byl doma )a říkal "Vydrž to, je to dobré hlavně pro ni", mě se vždycky, když začla plakat spustilo mlíko ... nebyla to příjemná doba, ale zvládly jsme to během 3 dní. Pak spala krásně.
Takže rada: dávej jí dál kousek svého oblečení do postýlky, nebo tu prsní vložku, nechala bych jí rozsvíceno třeba na chodbě, choď ji kontrolovat po 5 min, ale nemluv na ni (!), a hlavně - jak se do toho jednou pustíš, tak vydrž!!!
Držím palce a přeji hodně štěstí a ať to brzo zlvádnete!
V.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka