Přidat komentář

In reply to by Tesa

Teso, tak to jsi mě moc potěšila! :) Já právě váhám nad tím, že je to tandem....opravdu mi dělá problém je nadzvednout na obrubník, nemám asi potřebnou páru... :s: Jinak jsem četla v jiné diskuzi to o té vložné tašce a korbičce...já bych v tom problém neviděla, prostě kouknu okénkem v boudičce, nebo ji sklopím... jen mě zajímaly ty sedačky ve sportovní verzi... ale tak nevadí :) Jde mi samozřejmě o pohodlí dětí, o bezpečnost,ale i o to,abych se neudřela,protože jsem celkem drobná a mám co dělat i s naloženým jednokočárem :D
Co se výletů týče, tak já jsem z Prahy a zrovna bydlíme na tak pitomém místě, že když chci s malým do parku, musím jet minimálně hodinu MHD,abych doraila do nějakého normálního, kde se mi nevalejí odpadky a nejsou tam zvratky nebo parta ožralejch chlapů... Po městě si to neumím představit bez dvojkočárku, hodně lidí mi stále říká, ať koupím skate...ale upřímně, miminko se narodí v prosinci a abych kupovala skate do sněhu...to mi přijde nesmysl, leda bych naložila batole k miminku do korby.. :D :s: No, čili jezdíme vždycky ven tak na půl dne minimálně, spíš na celý den....u nás jsou vycházky tak na 6-8hodin... A v ulici se sníh fakt moc neodklízí, takže jsou tu občas závěje a měla jsem co dělat i s terénní Inglesinou.. Natož se skejtíkem a prckem, co si třeba usmyslí, že chce jít opačným směrem, než maminka :s: Na to bych asi neměla nervy :00: Takže je volba jasná, počítám, že kočárek budeme mít taky tak na půl až 3/4 roku a pak ho pošleme dál... :) Ale na tuhle dobu si ušetřím své jediné nervy kočárkem namísto skejtíku :!k:
Taky budu mít děti od sebe 22 měsíců, malej chodí zhruba od svých 13ti. Sice je chodec zdatnej,ale pochybuju, že by ušel takové vzdálenosti, co děláme, navíc bez spaní... Proto mne zajímala i ta přední sedačka na spinkání...ale pokud by šla alespoň do pololehu jako jde třeba v některých golfkách, tak yb to snad šlo? :? Uvažuju spíš nad Powertwinem, než nad Twin Two i právě kvůli těm kolečkům do sněhu... se Twin Two bych asi v tý naší ulici v závějích neprojela, co? Má ty přední kola dvojitá...to jako golfky a ty jsem nemohla vytáhnout v zimě ani omylem... :€\€:
Ale koukám, že jsi měla situaci v něčem celkem i dost podobnou, tak je super, že jsi napsala!! :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka