Přidat komentář

Ahojky, rajskou dělám buď z kořenové zeleniny nebo i bez, takže osmažím cibulku a maso, (mrkev, petržel, celer), rajčatové pyré, bobkový list, hřebíček, celá skořice, nové koření, celý pepř, přisladit třtinovým cukrem a s mírou osolit...podlít vodou a nechat vařit než změkne maso...až změkne maso, tak ho vyndáš(pokud dáš i zeleninu, tak přecedit)a zahustit moukou.
Koprovka: osmažit cibule a maso, podlít, když změkne, tak zahustit moukou, přidat kopr, osladit, přisolit, můžeš dát klidně trochu vinného octa nebo citronové šťávy a nakonec smetanu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka