Přidat komentář

Zdarec holky, já už jsem tu nebyla tak strááááášně dlouho, že jsem už úplně ztratila nit. Nicméně vám chci sdělit několik celkem zásadních novinek, co se u nás děje.
1. Maci chodí už od 1.září denně do školky, rovnou na celý měsíc, rodičák jsem odhlásila... ale stejně se našly závistivé ženské, co do toho rýpaly a ani o tom nemluvily se mnou a nebyly to ani moje kamarádky, jen prostě ženské (maminky), co znají moji tchýni... no nic, no... je to za mnou :-) Maci se ve školce líbí, jen ráno při předávání vždycky zatím pláče, ale jinak se zlepšila v jídle, v oblékání a svlékání... jen řeším, že co nastoupila do školky, tak skoro nepije... tak nevím... snad se to časem spraví. Nucení nepomáhá, právě naopak. Ale jinak dobré :-) Marcelka chodí do třídy Žabiček a je nejmladší z celé školky :-)
2. Od zítřka nastupuju na plný úvazek zpátky do práce. Pocity mám smíšené, nějak to na mě dnes večer padlo... věci už mám nachystané... Macíka bude ráno do školky vypravovat můj Peťa a odpoledne ze školky ji bude vyzvedávat moje tchýně s tchánem a já si ji budu potom vyzvedávat u nich doma. Maci bývá ve školce rovnou až do odpoledne, doba vyzvedávání je pro ni půl třetí až třetí hodina odpoledne a já doufám, že se z práce nebudu vracet později než v půl šesté. Jenom cestování do práce (z práce) mi zabere hodinu, odpoledne kolikrát i dýl... no musím se prostě zase zaběhnout... ale za holkama do kanclu se těším, to jo. Zase to bude změna, ale bude zase víc peněz a snad po Vánocích se podaří zase něco třeba i ušetřit... uvidíme... teď to bylo dost našponované.
3. Navíc teda mám doma nový noťas, protože u starého počítače (5 let) nám náhle odešla grafická karta, nefungovaly větráky a celá základní deska šla do háje, no... tak jsme doma sebrali prašule, co bylo a koupili jsme rovnou noťas. Konečně snad do Vánoc doděláme drobné úpravy v dosavadní ložnici a pak se přestěhujeme do obýváku a v ložnici bude mít Maci svůj pokojíček... všechno tak nějak postupně. Stejně je teď těch změn na nás nějak moc najednou... i když nejsou úplně najednou, ale ten čas mezi nimi utíká strašně rychle :-(
Ono vůbec ta mateřská/rodičovská dovolená utekla strašně rychle :-( Marcelce budou v prosinci už tři roky... je to hrůza... omlouvám se, můj dnešní příspěvek není vůbec veselý ani uvolněný... a kdypak asi zase něco napíšu?? :D No nic, no... utíká nám to všem. Tak si ten svůj čas s dětma hezky užívejte, co to dá :-) Přeju vám všem vše dobré... vše nejlepší :k:
Markéta s Marcelkou :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka