Přidat komentář

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No né, taťka je šikulka! Jen škoda, že s povýšením je navázáno i volno, které může trávit s vámi...proč nic nemůže být dokonalé, vid? S přesídlením do UK bych také nebyla svolná, ještě tam trávit tu a tam část rodičovské ano, brát to jako dobrodružný výlet, ale jinak se také hlásím k domácím prďolům svorně s tebou :)
Ninuška je šikulka, občas si vzpomenu na ty její hymny :D A souvětí, to je teprv krása! :one: Ad počůrávání, však to dáte..u nás už ted většinou čůrá sám i venku, stáhne katata, drží si "ďiňďu" a čůrá nahoru a do stran, velká to zábava (což chápu, taky by mě to moc bavilo), ale včera čůral takhle ve stoje i doma, trefujíc se do nočníku a ano, trefil se, ale zároven trefil i podlahu a zed :metal: a jsme opět u dvojsečnosti :€Ss€: Takže asi tímhle stylem Tadýsek čůrá, ale o souvětích a pěveckém výkonu Kde domov můj, tak o tom se nám může leda tak zdát..
Jak mi řekla paní ředitelka z MŠ, máme na všechno ještě půlrok, a to je hodně dlouhá doba, nevím, zdali nám za půlrok odzpívá mladý pán hymnu, ale Ninuška bude do té doby zvládat obsluhu vyměšování zcela určitě :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka