Přidat komentář

Ahoj,Ivanko.
Původně jsem si myslela,že tvůj partner je mladší.Od 27 letého chlapa bych očekávala více.Asi je prostě nevyzrálý.Můj první manžel mi s dcerou nepomáhal vůbec,do 6 týdnů jsem měla o 15 kg méně jak jsem byla servaná.Je pravda,že nechodil do hospody,na disco a podobné akce,v té době mu bylo 25 let.Zuzce se začal věnovat kolem dvou let a mají naprosto skvělý vztah a on by se pro ni rozkrájel.
Můj nynější partner se stal otcem ve 24 letech,byl u porodu,syna zbožňuje a dokáže se o něj postarat naprosto sám.Pokud mu tedy uvařím,on umí jenom čaj,kafe a krupicovou kaši. Já jsem taky na vše sama,jelikož je Petr v práci od rána do večera,syna vidí tak 3xdo týdne a někdy o víkendu.Jo a taky mi z toho hrabe.Jen mám o proti tobě výhodu,že on nás velice miluje a dává to hodně najevo,vím že se dře pro nás.
Po svých zkušenostech bych netolerovala výlety toho tvého od povinností a určitě bych se nebála nějakých výčitek,že kvůli malé nikam nemůže.Jednou je to táta tak se musí trošku starat. A pokud ti vyčítá postavu pár dní po porodu tak je to z odpuštěním de..l
Zkus mu naložit nějaké povinnosti,které zvládne,chval ho jak je šikovný,úžasný jak ti pomáhá.Chlapi jsou ješitní.
Každá z nás potřebuje chlapa vedle sebe a odreagování ,popovídání,je to takové veselejší když je doma.Tak sad to ten tůj pochopí.
Monina

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka