Přidat komentář

Ach jo,Barčo,tak to je mi líto,že malou nevzali,ale počítám,že u nás to bude stejně :( My teda máme zápis dva dny,je zcela jedno,v kolik a kdy se tam přijde,prostě se vysbírají přihlášky za dva dny a pak se čeká,jaké vyjádření přijde poštou....A můžu jít jen do jedné školky :jawdrop: debilita......A jak to teda je,píšeš,že příští rok budeš mít jako to lepší,když jsi byla letos...ale jdeš znova na zápis nebo už ne? A vzali by ti jí od toho února nebo až září jako je to u nás? Vím,že někde berou v průběhu roku,ale u nás ne.....
Jinak Leni,tobě naopak gratuluju,ale je fakt,že to je zcela jiná situace,10 dětí jde do školky,to je pak jasný,že je vezmou,asi jsem se měla odstěhovat někam na vesnici :s: tu je všechno nějak složitější :( ale super.že Kikčo bude mít školku,i když ty stejně budeš doma že :€Ss€: práce nehrozí ;)
Tak a jinak už jsem nechtěla asi nic.Zítra už nám jde taťka do práce zase do neděle do večera,tak bude trochu pernější režim :€): možná si Dádu vezme babi,ale zatím nic nehlásila :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka