Přidat komentář

Ahojky.
Já má super bráchu o 6,5 roku staršího a rozumět jsme si taky začali, až odešel na vojnu a potom se rovnou odstěhoval ke švagrové. Předtím, jo měli jsme se rádi, pamatuju si, že na něho taťka jednou řval, když mu bylo nějakých 17, že má špatný kamarády a tak a já zas ječela na taťku, ať se mu omluví,... Takže jsem ho milovala, ale ten věkovej rozdíl tam byl dost velkej a do určité doby byl hodně vidět. Dneska je ženatej a mám kamaráda jak v něm a jeho suprové ženušce :c: , tak v jejich dětech.....Synovcovi je 16, neteři 12. Myslím, že máme skvělej vztah.

Ten můj má o 5 let mladší ségru, od malička ji měl věčně na krku, všude pořád s ním, kluci se mu smáli.....Jakmile dovršila 14 let, tak zase doma ječela, že chce s bráchou na flám, a na chatu, atd. Takže zase všude s ním........Začali jsme chodit spolu, opět, znova a zase musela být všude s náma, ani do kina jsme nemohli jít sami. Buď byla scéna, že jsme jí to neřekli, že by šla taky, nebo šla prostě automaticky s náma...........No děs běs. Není zlá, jen je prostě vlezlá, byla tak naučená od mala, viděla to u maminky (která je z dvojčat), tak si prostě myslela, že to tak má být.

Proto bych chtěla, aby moje děti měli každý svoje kamarády i zájmy, stejně tak, jako to mám já s bráchou. Naše kamarády navzájem si známe, ale každý máme svoji partu a jednou dvakrát za rok jdeme spolu posedět, a určitě si nezávidíme to, že se jde do kina, na koupák, na chatu.......Každej žijeme svůj život :c:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka