Přidat komentář

Ahojky mám tři sourozence, s bráchou a segrou jsme po roce jak schudky... dokonce brácha ze segrou jsou do sebe o 11měs :) a nejmladší je ode mě o 10let.jako děti jsme se všichni mlátili a nikdy si spolu hezky nehrály mamka znás byla na nervy co jsme vyváděli :s: :s: je hodně historek :s: :s: ....segra byla mazánek,svinka vyčuraná tak jsme se nikdy nemuseli, později na mě pak bonzovala o klukách atd :s: a já ji pak za to že to neřekne musela tahat sebou :00: ...jeden čas násnaši nemohli nehcávat všechny tři spolu,jinak by jsme se pozabíjeli,tak nás dělili :s: já jako nejstarší jsem vždy mohla za všechno :€z€: :///: ze segrou a s bráchem jsme si začli nejvíc rozumět až co jsme dospělí tet byldím na proti segře,vídáme se dost často a hodně si pomáháme ..dobře si rozumíme, vyrážíme občas všichni i s kámoškou se večer pobavit :one: nejmladší brášku jsem vždy brala jako prdocha malýho ,ale tet mu je 19let a vztah knám knikomu nemá ani za tátem nezajde o nikoho prostě nestojí,docela mě to mrzí,přijde vždy jen když něco potřebuje :? starší brácha bydlí daleko,tak se vídáme málo,ale vztah k sobě máme dobrý :one:
manžel má jen jendoho bráchu o rok staršího a nesnáší se do tet :€\€: asi proto,že je to maminčin mazánek stále bydlí u maminky a jeho ideal žena je jen maminka :s: :00: žádná se ji nevyrovná,tak,že ani ženskou nemá :? a manžel je dle rodiču vyvrhel a hajzlík :00: jeho rodiče knám moc nejezdí a když tak jen na pul hodky a zase upalují domu :? moje děti knim vztah nemají vubec,ale mužou si za to sami.
tet mám děti od sebe 8let a začínají se poštuchovat,otravovat a mlátit jako my,když jsme byly malí :s: tak nevím jaký je nejidealnější věkový rozestup :€Ss€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka