Přidat komentář

Nám k dudlíku v porodnici neříkali nic. Ale měla jsem načteno, tak jako správná moderní matka samozřejmě vím, co všechno dudlík může způsobit a že se nemá používat... teda když už, tak ne hned.
No a já jsem v porodnici dostala Jiříčka k sobě na pokoj a první moc furt žužlal prso a nebo řval. Usilovně jsem houpala, k tomu mu dávala to prso. Ve 2 ráno jsem zjistila, že už nad ním usínám a mám toho dost (byla jsem po císaři) a ten dudlík jsem mu dala. Ještě ke všemu jsem si ho dala k sobě do postele a za chvilku spal. Ráno jsem ho honem uložila zpátky do postýlky a dudlík sebrala, abych náhodou nedostala vyhubováno od sestřiček. Tuhle hru na schovávanou jsme se setřičkama hrály celý pobyt v nemocnici.
Je fakt, že se přestal přisávat a odcházela jsem z porodnice se stříkačkou a odsávačkou. Ale bylo to proto, že se mi prsa nalély a dvorce ztvrdly a Jiříček nevěděl, jak to má chytit. Po dvou dnech se zase přisál a po týdnu už jsme v pohodě kojili.
Když jsem četla, že kojení má být chvíle relaxace a pohody, tak jsem nevěřila, že toho někdy docílým - a opravdu to jsou ty nejlepší chvilky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka