Přidat komentář

ahoj, malá je v prosinci, spaní taky nic moc. V 6,5měs byla v nemocnici, kde jí stříkali přes pusu a nosík co hodinu sprej na zánět průdušek, vždy tam řvala a já ji musela uklidňovat, sotva jsem ji uspala-přišli zas. Naučila se tam sedět a stát, takže jak jsme přišli domů, budila se v noci hrůzou, vstávala v postýlce, přitom spala a řvala jak pardál a padala. Musela jsem ji brát k nám do postele a milá zlatá si na to zvykla. Teď usíná se mnou v posteli, pak putuje do postýlky, ale jak se v noci vzbudí, musíme ji vzít k sobě, nebo by se zbláznila a my s ní. Zkoušela jsem ji nechat vyřvat, ale málem se 2krát pozvracela a 2krát jsem s ní musela třepat, aby se nadechla :00: .
k jídlu už jí dávám dá se říct vše kromě kořeněných jídel, uzenin, smaženého. Když máme něco, co ona nesmí, tak mám v zásobě příkrmy. Naštěstí s jídlem problém nemáme :s:.
malá od 9měs sama chodí, leze na gauče, postele, s přidržováním chodí po schodech, dělá paci paci, umí říct, jak dělá kočička, pejsek, ovečka, ptáček, čertík, ježek (pichá prstíkem do nožičky a říká pich pich pich :s: ), dále klasicky mama, tati, děda, baba, dále se snaží stavět komín. Postaví 2kostky a hned to zboří :s: . snažím se ji učit uklízet hračky. 1donese do boxu na hračky a dvě vytáhne, takže pomoc obrovská :s: :s: :s: . Když se jí zeptáš, jak pláče Nelinka, tak se začne ksichtit a dělat, že pláče. Jo a taky dokáže vyrabovat celou kuchyň během chviličky a dnes mi stáhla z parapetu orchidej. zlobení jí hold jde nejlíp :s:
jo a přes den už dlouho spinkáme jen jednou. dávám ji spát do chodby do kočárku. V 11ji oblíknu, řeknu že jde spinkat do kočárku a ona už jde sama.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka