Přidat komentář

Tinko nevím jak tam u Vás, ale tady si myslím, že tohle určitě v porodce neříkají. Pokud vím, tak první noc mimočo můžeš mít u sebe na pokoji a nemusíš, ale každopádně na tom pokoji má mimčo svou postýlku a určitě nespí nonstop u mamky u prsa.
Jsem taky spíš zastánce toho, moc mimčo nerozmazlit (i když nevím jaká bude realita :00: ) Je jasný, že hlavně ty první týdny jsi jen Ty ten, kro přináší miminku pocit bezpečí a jistoty, a že to mimčo vyžaduje. Ale aby spalo mimčo u tebe v posteli mi přijde přehnané. U nás v porodce se na kojení dost dbá, jsou tam prý dvě laktační poradkyně, obě prej super a dbají na to, aby maminky uměly kojit než jdou z porodnice. Doporučí ti i režim, ale v případě, že mimču nevyhovuje nebo máš nějaký problém, můžeš jim prý kdykoliv (i v noci) zavolat, a oni ti poradí po tel.
Takže až budu doma z porodky, můžu Ti tu napsat co poradily nám, a můžeš si z toho pak udělat obrázek, stejně myslím, že mimčo si samo určí co mu bude vyhovovat.
Jedna kámoška co tam rodila má dnes 8mi měsíčního chlapečka a doteď poctivě kojí tak, že střídá prsa a zapisuje si, které kojení ze kterého prsu bylo. Druhá má 4měsíční holčičku, ale ta zase jedno kojení z jednoho prsu nedá, potřebuje si cucnout z jednoho a pak se pořádně napije až po vystřídání, nebo to dokonce během jednoho kojení vymění víckrát. Sice se taky ze začátku snažili kojit jen z jednoho na každé kojení, ale prostě malá by se nenajedla. Právě tahle kámoška si volala do porodky o radu, a řekli jí, ať to nechá na malé.
Tak ti pak poreferuju vlastní zkušenost, až bude :metal: doufám, že brzy :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka