Přidat komentář

In reply to by Janinkaa

Ahoj Jani, díky za tip, ale píšou tam, že v zimních měsících odebírají zboží z Maďarska a tak a to už se mi zase moc nelíbí. A až bude hezky, tak už budeme mít vlastní bio zeleninku ze zahrady, takže ještě vydržím :-)
Je mi moc líto Elinky a i tebe, že máte takový trápení. Ach jo, je to hnus. A s tím mlíkem to je teda taky dobrý. Když byl Mára maličkej, tak vlastně dostával půl mýho a zbytek Nutrilon pro nedonošence a ten stál 360,- na 5 dní :-( a nebyl skoro nikde k sehnání. No hnus. Potom jsme přešli na Nutrilon comfort a ten byl taky hustší, takže taky výměna saviček, což je taky peněz jako želez a nakonec mi to po 14 dnech odmítl pít. Od těch 3 měsíců pije Bebu Pro, teď už 2 a pohoda.
Ta Modrava to je paráda, určitě si to tam krásně užijete :-) To budou pak krásný fotečky a kdy že máte svatbu? Jsem zvědavá co? :-)
Jinak očkování v poho, ani před tím neměl žádnou reakci. Jen dnes začal kašlat a to zase chytil ode mě. Já kašlu, že si můžu prudušky vyplivnout, tak snad taky takhle nedopadne.
Večer jedeme na myslivecký ples. Ne že bych měla ráda divočinu a myslivce k tomu, ale je moc hezký a už tam jezdíme několik let. Já se teď cpu vším možným ať tam vydržím bez toho kašlání :-)
pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka