Přidat komentář

ahojky, tak záleží jak daleko chceš s malým jezdit. Podle toho se rozhodni. Jestli jezdíš jenom krátké trasy - do 20 km tak bych koupila tu sedačku. Pokud ale chceš jezdit na kole s malým dlouhé trasy - tak bych určitě doporučila ten Croozer.
Jde taky o to, po jakých cestách jezdíš - jestli po silnici, v terénu .... - to je rozdíl - protože se sedačkou projedeš všude, ale s tím vozíkem zase ne.
My máme koupenou sedačku Hamax Siestu - je polohovací, takže když tam mimčo usne, tak se to dá sklopit a neklimbe mu hlava. Ale za tu dobu co ji máme - nám v tom malá nikdy neusnula a to jsme s ní jezdili i do večera max. 30 km - vždycky vydržela. Jo a ta sedačka je do 22 kg - takže ještě dlouho využijete.
Pokud se budeš rozhodovat o koupi sedačky - tak fakt doporučuju Hamax - mají silný plast a vyhrála test - a navíc se nemusí sundávat helma když se jde dítko třeba jenom vyčůrat - má to totiž na popruhách navíc jednu sponku. Ostatní to nemaj a při každém nasedání musíš nejdřív sundat helmu a potom teprve zapásat a helmu nasadit. .. hodně jsem o tom hledala než jsem ji koupila.
Tak přeju šťastnej výběr.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka