Ano,to bývá hodně časté-že člověku vadí klasické mléko,ale normálně zakysané mléčné výrobky může-právě proto,že je tam jedna ta bílkovina změněná kvašením (a je lépe stravitelná) a jednak proto,že ten výrobek obsahuje bifidogenní bakterie,které to střevo ještě navíc chrání.Takže je celekm běžné,že lidé,kterým vadí mléčná bílkovina prostě můžou zakysané mléčné výrobky-ty jim nedělají nic :)
In reply to takze je mozne, ze dite je by Principessa
Ano,to bývá hodně časté-že člověku vadí klasické mléko,ale normálně zakysané mléčné výrobky může-právě proto,že je tam jedna ta bílkovina změněná kvašením (a je lépe stravitelná) a jednak proto,že ten výrobek obsahuje bifidogenní bakterie,které to střevo ještě navíc chrání.Takže je celekm běžné,že lidé,kterým vadí mléčná bílkovina prostě můžou zakysané mléčné výrobky-ty jim nedělají nic :)