Přidat komentář

Nezáleží na tom, čí má jméno. A vzhledem k tomu, že je bez práce, tak nemá šanci dostat dítě do péče. Muselabys být alkoholička, feťačka, gamblerka či něco takovýho, aby o tom soud uvažoval. Osobně znám jedinej případ, kdy dítě bylo matce odebráno-feťačka.
Ale taky znám chlapa, kterej se hodně změnil po tom, co přišel o práci a zůstal sedět doma :( Myslím, že to pro chlapa musí být zničující, pokud to není lempl a nesedí doma záměrně. Nicméně sebrat dítěti peníze na hračku k vánocům a koupit si za to cigára je hnus! Ale ty musíš vědět, jestli je to jen přechodný období (mezi náma před vánocema padaj na lidi depky, já jsem taky zničená, páč není na dárky a to manžel pracuje:/ ) nebo je to trvalý a lepší už to nebude.

Naštěstíje malá moc malá na to, aby počítala vánoční dárky a mezi náma - chodítko pro roční dítě je fakt úplně zbytečný, ani na ven to není. Na jaře už ti bude chodit za ruku a na chodítko se ti vyprdne. Když už něco na kolečkách, spíš nějaký odrážedlo, třeba i starší :) dětem je to fuk. Ale toho tvýho neřáda marnotratnýho bych poslala, ať na to kouká někde rychle splašit peníze a příště mu neříkej, že máš nějaký úspory!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka