Přidat komentář

In reply to by Janinkaa

Ahoj Janinko, no zmizela jsem. Neměla jsem na to čas, takže jsem ani nestíhala vše číst a už vůbec ne reagovat a pak jsem zjistila, že švagrová si dala na své stránky snad milion fotek našeho broučka bez našeho vědomí a to mě docela vykolejilo. I když manžu možná víc. Dostala vynadáno, musela vše smazat a mě to přestalo už úplně bavit.
Sice máš nevýhodu, že malá nechce flašku, ale na druhou stranu, co já bych za to dala, kdybych kojila :-) i když možná bych zase mluvila jinak, kdyby mé výlety musely skončit :-) Chodíme často i na vínko, na kafíčko, prostě paráda a člověk si to užije daleko víc než kdy před tím a dokonce už se nám stalo, že jsme se hezky rozseděli a žádný problém. Tchýně hlídala a hlídala :-) Teď v sobotu jedeme na koncert Tří sester, těším se jak malá holka :-)
S tím pitím, já zase dělám, že mu jako piju z tý jeho flašky a někdy to zafunguje, ale hlavně to bereme jako hru :-)
A přijde mi, že jsem začala být hodně v poho od tý doby, co můžu vypadnout skoro kdykoliv kdy chci. Je to opravdu obrovská výhoda. Sice Marek hůř jí, když ho nekrmím já, ale on to pak dožene a kdyby měl opravdu velký hlad, tak se nají od kohokoliv :-)
Mějte se krásně :-) Pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka