Přidat komentář

In reply to by Dejmalka

No já stejně nevařila ani doma , to dělal chlap a známá mi uklízela :C]]: No a mamka žije stejně v Itálii a vrací se až vždy v listopadu na Vánoce. Mám tu akorát babičku,co žije v mém bytě a stará se mi o něj,takže mi ted i vaří. Má to ovšem háček :///: ted se k babce bastěhoval její syn - čili můj strejda , protože mu skončila nájemní smlouva po 20 -ti letech a nemá ani práci. Takže si to fakt jako užívám :^O^: Už ted se děsím toho,co bude když se z babi něco stane a pak se bude muset vystěhovat :€m:
No já jsem právě taková akční , neumím být doma v klidu a nic nedělat , když vím,že mám něco zařídit :8_/: Tak ted jsem seděla na aukru asi 2 h a objednala si milion hadříků :bulva: No a příští týden chci jed do Kopřivnice taky ještě omrknout kočárky tady v tom obchodě http://kocarkydeniska.mimishop.cz/ a pak už vyrazím do těch fabrik v Polsku. Jak do TAKA , tak BABYACTVE tak i do toho ESPIRA.
No ten tvůj je jako ten co jsem chtěla já akorát model Balerina koukni schválně tady .. http://www.babyactive.pl/
nakonec mě odredila ta taška pod kočárem :!k: se toho železného trochu bojím v praxi ,ale jinak jsou naprosto úúúúúúúúúúúžasné :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka