Přidat komentář

Holky,me to neda a napisu tohle.Vim,ze je to omsele,srovnavat,jak to chodi v jinych statech,ale chci,abyste vedeli,ze tohle,co se tady deje jsou jen nesmyslny vyplody a neochota nekterych lidi!!!
Nejdrive zminim ty autobusy.Ja v UK nastupuju s kocarkem do mestskeho autobusu,ktery teda rozhodne prostorny nejsou!Maximalne se tam vejdou 2-3 kocarky.Zalezi,jaky kocary to jsou.Nastup a vystup je pouze u ridice.Ridic mi bez remcani vysune rampu,abych snaze vjela a pak i vystoupila.I kdyz vsechny busy jsou tam nizkopodlazni!Jeste me upozorni,at kocar bezpecne zabrzdim a nikdy se ridic nerozjede nez kocar zaparkuju!Pokud mate golfky a vetsi deti muzete je slozit a pak golface umistit do tzv. odkladoveho prostoru,kam si muzete ulozit treba i nakup.Pokud je v busu vic kocaru s omluvou mi ridic oznami,ze uz bohuzel misto neni.Vetsinou se o tom ujisti a pokud vidi,ze misto je,pozada cestujici,aby mi prostor udelali.Pokud nastoupi do busu vozickar,bezprodlene se mu musi uvolnit prostor!Jednou jsem musela kvuli tomu z busu vystoupit s tim,ze jizdenku mi podskrtnul,aby mi platila na dalsi autobus.
A ted k tem obchodum.V Uk je strasne moc malych kramecku metr na metr ctverecni!!Je jich ve mestech fakt spousta-od zeleniny az po tabak!!V zivote se mi nestalo,aby me nekdo kvuli kocaru vykazal ven!!Obcas se tam sejde i kocarku vic,k tomu jeste obezni anglani a neni tam absolutne k hnuti!!Nikde ale nevisi cedule,ze s kocarkama se tam nesmi!!!!
A proto,kdyby me tady nekdo vykazal ven,tak tam bych kseft u takovych obchodniku teda neudelala!!!
Me se zas dneska stala na Vaclavaku tahle vec-jedeme s kocarkem,nikdo za nama,nikomu jsme cestu neblokovali.Najednou se ze strany prisoural starsi par a dedek nam rika '' jed s tim nekam''!!!!Pritom nas mohl obejit a nebo tu vterinku pockat az prejedem!!!V takovych chvilich stojim fakt jak oparena a neverim vlastnim usim!!! :n:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka