Přidat komentář

In reply to by janysekP

takže za sebe musím říct, že litomyšl je super. Jsou vstřícný a hodný. Je pravda, že já jsem měla asi hodně neobvyklej porodní plán. Když jsem tam přišla, tochu vrtěli hlavou, ale nakonec mi vyšli maximálně vstříc. Já totiž chtěla rodit přirozene, do vody, bez léků, bez umělého prasknutí vody atd. no prostě jsem chtěla, aby to šlo tak jak má bez umějejch zásahů. no asi to tam není zvykem, ale nakonec to šlo fakt tak jak jsem si naplánovala a všichni mi maximálně pomohli. rozhodně to ale hlídali kdyby něco, tak mě hned vylověj a šup nasucho :).
rodila jsem v noci, a byl tam krásnej klid. rodila jsem jako jediná, ale někdy tam maj i čtyři najednou, záleží jak to chytneš.
Pan doktor (nevím jméno) byl fakt profík a všechno se mnou maximálně konzultoval. vše na přání. porodní asistentky mladý jsou takový jemnější, ale ta vrchní sestra je taky fajn.

na šestinedělí byli všichni moc fajn. s kojením mi hodně pomohli ale člověk se musí ptát a chodit za nima. jinak já ležela na gynekologii, protože bylo na šestinedělí plno (vyjímečně) prej to maj vždycky v únoru :). a i tak tam bylo hezký prostředí. a byla jsem spokojená. holky na šestinedělí taky.

jediná doktorka gynekoložka byla hodně přísná až nepříjemná, ale když to člověk bere jako že je to její problém, tak dobrý, já ji moc neřešila. jinak informace maj na stránkách a když si tam zajdeš ukážou ti porodní sály a odd šestinedělí. já chodila i na předporodní kurzy, ale většinu věcí už jsem věděla z netu.

atmosféra rodinná, je dobrý s nima jednat na rovinu, ale s pokorou. :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka