Přidat komentář

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Přesně vím o čem mluvíš. My měli jít naposled a takhle jsme dopadli...a ten neurolog nás taky ještě čeká :00: To jsou ty předčasně narozené dětičky (a to jdem ještě dneska na oční, aby toho nebylo málo :€[€: )
Jj, z babiček jsem taky zoufalá. Momentálně kvůli sezení. Když řeknu, že ho nemají posazovat, tak jsem ta špatná, která to přeháním, že ve 14 měsících už přece může sedět!! A nedají si vysvětlit, že Dan prostě není běžné dítě, ale že má svalovou distrofii (hypotonii) takže se s ním musí zacházet trochu jinak, než se zdravýma dětma...ale jako by neslyšeli...a pak se diví, že jim ho bez mého dozoru nepůjčím. On si sám ještě nesedne. Jenom tak do kleku, jako je na fotce, ale normálně ne. Já myslím, že u tvých holek to nevadí, že sedí, pokud si sednou samy od sebe. Pokud by si Dan sednul sám, taky bych ho nechala, ale to on neudělá.
No jinak ten můj tvrdohlavec taky neudělá, co mu řeknu i když mi rozumí, ale to je asi normální, spíš se divím, jak už tady některé děti tak kecají a my nic. Uvidíme, jak se to vyvine. Tak dej pak vědět, jak jste dopadly. Možná pokud holky dají ty chodidla rovně, bude všechno v pohodě. Tak přeju, aby bylo! :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka