Přidat komentář

In reply to by Lucik P.

Luci, já běhala už roky před těhu a musím říci, že je to pro mě jednička na shazování kil, i když ted je to pro mě spíš relax od Peťulky. Běhám úplně pidi tempem při nízké tepové frekvenci, fakt pro radost a ono to funguje i na kila a zpevňování noh a zadečku. Nemůžu si to vynachválit a uběhnu takhle pomaloučku klidně 3 km bez zastávky. Co se týče cecků, sice je nemám obří, ale i tak si je občas musím držet když běžím :)))))). To musí být pohled pro bohy :)))). Tímhle tempem, pílí a úsilím se na těch 54kg myslím dostaneš, jsi fakt dobrá, hlavně s tím sladkým, to bych nedala ho vynechat. Těším se na to, i když je to jen třeba malý zákusek :).
Co se týče elpšího přibírání Klárky, jsem PŘESVĚDČENÁ, že zdravější strava tomu opravdu napomáhá. Si vem, rozdíl v tom, když sníš rohlík s máslem a nějakým šunkáčem, než když si dáš celozrnný rohlík s nějakým sýrem a zeleninou. No to je nesrovnatelný !!! Tvý tělo si z toho vezme víc a tím pádem i víc požene do mlíka a stane se výživnějším. Možná bych se měla zamyslet a jíst ještě zdravěji a vynechat některý ty blafy - jenže já to mnohdy sním, protože nestíhám něco zdravějšího připravit :(. Viz právě ten bílý rohlík s něčím, protože to je fik fik připraveno. Ty děti nnám ani nedávají moc šanci myslet víc na svý tělo :).
Nervozitka vůbec :). Ale hele !! Byla jsem si dnes pro prstýnek a jsem unešená, jak je krásnej, jsem nadšená a už se těším, až ho budu nosit :). Jsem si ho tajně zkoušela a vypadá nádherně, a hlavně nejhezčí na tom je, že už budu vdaná paní až si bude hovět na prstě :). No dneska jsem ještě objednala perličkový nádrdelník s naušnicemi a náramkem - je krásný, jen decentní bílé a průhledné perličky sem tam na vlasci, snad to bude pěkné. No jinak už jen drobnosti, nakoupit jídlo a tak, já to fakt nehrotím :)))). Nepřipouštím si nervozitu:), a nebo ještě nepřišla :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky