Přidat komentář

Ahoooj vespolek!
Maru,to Maximka ještě takovou dobu to kajdění nepřešlo? To je chůdě malý,to už je nějak moc dlouho :r: Tak držím palce,ať jsou výtěry o.k. a už se to jenom lepší!!
Jinak my strávili teď dva dny u tchána s přítelkyní na jejich chatě,holky měla jsem hrůzu,jak to tam Dáňa dá,nespali jsme mimo domov nikde jinde než na anší chatě ale u nikoho neee a super!!! Přes den jsem ho uspala a večer normálka položila a odešla a on usnul sám....ale teda to mu trvalo,protože tam bylo šílený vedro,úplně z něj tekly čůrky potu a nemohl zabrat,ale vůbec nebrečel,nevolal mě a statečně usínal sám :h: Takže už nemám strach někam jet ;) A hlavně mají tam velký bazén na zahradě a tak nejdřív se ho bál,pak se otrkal a byl jak kachna,byl tam snad hodinu a furt nechtěl ven,ale voda jako kafčo,tak to nevadilo,já jsme se pak naložila s ním,voda v bazénu trochu stoupla :s: ale supeeer.Teď jsme zase doma a to město v tom vedru jako hnus,tady je nedýchatelno ještě bydlíme až nahoře pod střechou....a to se jako nedá :(
Tak to je takové mini hlášení od nás :c: Jinak Daní,jemi líto,že budeš muset podstoupit další operaci,nemáš toho holka taky málo co :( musíš to vydržet a pak ti bude už jen líp a líp a budeš baštit o 106 ;) Kubík to bude muset nějak vydržet,i kdžy je fakt,že já si to rovněž neumím to odloučení moc představit :\\:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky