Přidat komentář

tak já to moc nemám jak spočítat, a ani by to nebylo směrodatné, protože malá je 5x týdně na hlídání, pokaždé na jinak dlouho, ale když je mimo, tak tam i jí, atd. navíc u kamarádky, kde je 4x týdně, už má i vlastní sunar a plínky, protože než to tam pokaždé vozit, tak raději tam naráz dovezu celý balík plínek, vlhčené ubrousky (ty teda máme napůl s jejím synem) a sunar, a až dochází, tak mi to řeknu, a dotlačím nové
já jsem na malou taky sama, od jejího biologického otce nemám ani korunu, protože není ani v rodném listě, minulou neděli ji viděl poprvé v životě (a rozhodně nebráním jejich styku, ale on prostě nemá zájem) a to se narodila 1.6.2009.
já si našla brigádu, nebo práci, dá se tomu říkat různě - učím španělštinu (to je bohužel zatím jenom na pár osamocených hodin týdně, takže spíš víc času projedu než odučím), a z životopisu poslaného kdysi dávno na učení španělštiny se mi ozvali, a učím češtinu pro cizince (takže proto tady i říkám, že je třeba posílat životopisy, můžou se ozvat klidně za půl roku i za dýl), kdy mi to hodí, záleží na kurzu, ale tak 15 hodin týdně. teď mi teda bude končit jeden kurz a od 13.7. budu mít kurz nový, takže uvidím, kolik hodin mi dají tentokrát, ale je to fajn, že mám prostě víc vyučovacích hodin naráz, a ne že hodinu někam jedu, hodinu odučím, a hodinu jedu zpátky.
ale - taky finančně bojuju, jak se dá, protože mám ještě nějaké splátky a další věci, prostě to není ideální (ale co dneska je, že?)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka