Přidat komentář

Lulu, já tuto metodu přímo nedělala, našla jsem ji až když jsem uspěla s podobnou. Taky jsem uspávala jedině v rukou,jinak řval. Pak jsem na kojeni.net našla pár rad a zkoušela je. První tři dny to bylo docela peklo. Péta před usnutím plakal, ale nepovolila jsem. Měla jsem ho v postýlce, u něho jsem měla danou plínku načichlou mým mlékem, kterou si dumlal. Byl přikrytý. Jako vždy začal plakat, a tak jsem k němu chodila každou chvílí,utěšovala ho, hladila. plakal pořád. tak jsem nad ním byla skloněná skoro hodinu v kuse, držela mu ručičky u těla, protože s nima pořád máchal, také jsem ho hladila po nose. Chvílema usínal a pak se zase probouzel a pořád dokola zároven s občasným pláčem, až byl spocený. Bylo mi ho hrozně líto, ale věděla jsem, že nesmím povolit, jinak vyhraje on a budu pořád nosit v náručí. Takže jsem vydržela takže ty tři dny, kdy asi po hodině vždy usnul a světe div se, čtvrtý den už usnul sám, pátý den plakal jen pět minut a usnul sám a včera také plakal jen pár minut a usnul sám. Takže já myslím slavím úpěch.
Na tuhle metodu jsou různé názor y- někdo ji zatracuje, že je to odporné nechání dítěte se vyřvat, ale já myslím, že bez takhle odhodlaného přístupu bychom ho nosili ještě za půl roku. Ted už si dítka leccos vyřvou a řekni, není super se nechat uspat v houpající se náručí :))). Takže já zvolila tuto metodu a jsem ráda, protože už mě tolik nebolí záda a mám pohodovější večery bez stresu.
Tak at se Ti to podaří, a hlavně, musíši si věřit a být přesvědčená, že co děláš, děláš dobře a že nepovolíš. Tohle kdybych nevěděla, tak to nezvládnu. hodně mi pomohly ty stránky kojeni.net, v databazi je tam přímo sekce o uspávání...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky