Přidat komentář

No teda :) to je pěkný bříško!
já jsem taky přibližně 18-19 tt, ale bříško nemám prakticky žádné, začínám stoho být nějaká smutná. Je to první mimi a já nemám zkušenosti a tak, ale moje maminka mi už nezapoměla vyprávět o všemožných tragédiích - ani nevím koho, jak měli malé bříško a mimi umřelo, nebo bylo postižené atd. Jsem stoho celá špatná, k doktorovi jdu až 29, naposledy jsem tam byla 1.6 (na den dětí) a nic mi neříkal, ani ultrazvuk mi nedělal, snad příště bude, jsem zvědavá co to tam vlastně mám za drobka a hlavně potřebuju ujistit, že je všechno v pořádku :) ještě, že se ze svou mámou vidím tak málo.
Taky jsem nepřibrala ani kilo :( moje váha před těhu byla asi 64 kg na 163 cm, taková baculka.
Ve 12 týdnu jsem vážila 65 kg a naposledy u doktora v 16 tt 60 kg - 5 kilo dole(trpěla jsem nevolnostma, ale nikdo nic neříkal) a teď zase važím 62-63 kg.
No prostě bych dala nevím co za takový pěkný bříško :)) ale aspoň ještě můžu nosit svoje kalhoty a tak, i když je pravda, že jedny už nedopnu...ale nejdůležitější pro mě aby miminko dobře prospívalo...
a kdy máš termín? Já mám zatím 18. listopadu, ale vždycky se mi to mění, předtímt o bylo 6. prosince, pak 30 listopadu a myslím že to bude nakonec někdy začátkem listopadu :)
Neví se totiž kdy přesně jsem otěhotněla, páč to bylo přes HA ale na srenningu to vycházelo na toho 18 listopadu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka