Přidat komentář

Ahoj Péťo,
tak to je super, že už jste doma a že je ta žloutenka snad už definitivně na ústupu :one: . Teď se udělalo konečně krásně, sluníčko svítí, tak si myslím, že za pár dnů budete bez žloutenky úplně :-).
Co se týče způsobu podávání homeopatik miminku, tak to tedy taky nevím, ale asi bych je rozdrtila a podala lžičkou s odstříkaným mlíčkem.
Venku je opravdu horko, náš Tomášek je taky pořád horký a dost mu to vadí - je takový víc ukňouraný a o mlíčko se hlásí snad každou hodinu. To mu většinou dávám cucnout pár minut z prsa, které je na řadě při příštím kojení, aby se napil předního mlíčka na žízeň a většinou to pomůže.
Jinak Tomášek už nám krásně přibírá - včera jsem s ním byla na kontrole ve 4 týdnech a už váží 3,53 kg a měří 50 cm :-). Při propuštění z porodnice ve 4 dnech vážil jen 2,64 kg a měřil 47 cm, takže za těch 25 dnů od propuštění poskočil o 890 g :-). No je vidět, že mu moje mlíčko jde k duhu :-).
Jestli budeš mít čas a chuť se mrknout na naše nové fotečky a přečíst si pár novinek od nás, tak se můžeš mrknout na tento odkaz:
http://www.mojetehotenstvi.cz/dne-ni-poradna-s-toma-kem-ve-4-tydnech-no…
Tak vám držím palečky, ať už jste všichni zdraví a nepotkají už vás žádné komplikace - jak malého, tak Tebe :-).
Pa :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka