Přidat komentář

kačenka1711

pokud chces nejlepsi peci o miminko, tak jedine Lochotín!
taky jsem se rozhodovala mezi FN Rokycanama a Hořovicema. Tako Horovice jsou daleko a na Rokycany mi řekl můj gynekolog (byvaly primar porodnice na slovanech) ať si jim vyhnu. takže jsem v polovine kvetna rodila na Lochotíně. Přes všechny pomluvy jsem byla s péčí jak o mě tak o malého naprosto spokojená. To mluvím o lůžkovém. Ambulance (ta malá nízká budova) je otřesná- přístup atd.. ale tam se podíváš jen při příjmu a připadne kdyby byly komplikace.
Tak co se týká porodnice, tak vse super. Odtekla mi plodovka, tak jsme cekali, pak vyvolávacka a porod docela alternativní. PA byla akční- hopsala jsem na míči a tlačila ve dřepu a pak na koze a to i na boku. Jen nedávají epidurál, snad jen nejakou injekci proti bolesti.
Na šestinedělí mi všechno ukázali- koupání, péči o pupíček, je tak laktační sestra která vse ukáže. Já měla problémy s laktací a fakt se mi vsichni snažili pomoct. Před propuštěním je přednáška od lékařky co se týká základní péče o novorozence.
Náš malej měl problém kvůli žloutence, takže jsme si pobyt protáhli na týden. Musím říct, že se o něj postarali fakt dobře. každý ráno a vecer je miminkovská vizita a porád ho kontrolovali.
Jinak po propustení se mi rozestoupily trochu zevní stehy (mozná je to tím, že jsem víc chodila, ale která mamina nechodí,že) a měli u me podezrení, že ve me zustal zbytek placenty, takže jsem dojiždela do ambulance.. Prý se to stává.
Tak držím palce, aby si se dobře rozhodla

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka