Přidat komentář

Ahoj, nedá mi to abych nereagovala. Jak už kdosi níže píše, chlapům uniká pojem "čas strávený spolu". Můj by ti řekl, že jsme spolu tak asi 4 roky - ve skutečnosti je to 6. Já jsem plánovala dítě půl roku, 3 měsíce jsem nejedla prášky než se to povedlo. Pořád jsme (spíš jsem) o tom mluvili a na dítěti jsme se domluvili, když jsem řekla že už teda prášky neberu, tak byl překvapený a že nevěděl že mluvím vážně. Že čekáme dítě mu pořádně došlo až měsíc před porodem když se dvakrát přerazil o postýlku.
Před ním jsem chodila s klukem přes dva roky, po rozchodu jsme spolu asi 8 měsíců nemluvili a pak se z nás stali nejlepší kamarádi, chodili jsme na kafe a povídali si o svých partnerech....rozuměli jsme si a až teď poslední dva roky se už nevídáme, bydlím trošku dál a on už pracuje, tak taky nemá čas. Nevím jak to cítil můj přítel, ale já toho kluka brala jen jako kamaráda se kterým jsem prožila kus svého života a vždycky mi na něm bude záležet....třeba to tak má i tvůj přítel.
V minulosti není dobré se vrtat, člověk si tím jen ublíží. Můj ví o mé minulosti vše a já o jeho skoro nic (nevím kdo je na tom líp, jestli on nebo já). Nechej to být pokud jsi s ním šťastná.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka