Přidat komentář

In reply to by Terulkovka

Končím s nervováním! Mateřská je jistá, hold se nezaplatí nájem, naštěstí pan nájemce je hodnej a v tomhle počká.. však po porodu už bude lépe! Jirka bude mít výplatu po 10.. nějak to uděláme, já s nervováním končím! :€s€: Chci peníze na dokoupení věcí do porodky, až zavelí, pojede se přihlásit k pobytu, kam Jirka domluví a odtamtud se pojede na matriku! A když ne, tak bude mít Eliška příjmení po mě a napíše se hold pobyt, co máme v OP, i když je neplatný.. snad to nebudou zjišťovat.. Mě už je to fuk!
Já už na to bobkuju! VÍC UDĚLAT NEUMÍM! Když má na to láska moje pořád hafo času, já kvůli tomu nepřijdu o nervy, že? Uvidíme, co zařídí a vyřídí o víkendu.. to jede jednat kvůli bydlení.. :°°//:

P.S.: To máš jako s tím daň. přiznáním. Kdyby poslouchal, když jsem se ho ptala, jestli opravdu nechce nějaké příjmy hodit na mě, tak vrtěl hlavou! Kdyby přemýšlel, že budeme chtít hypo a jemu jí nedají, páč platí alíky a ták, mohlo už být po problému.. nutno uznat, že to uznal.. že se na to vyflákl a že mě v tom neměl nechat topit. Že podcenil vážnost situace. :€m:
Otázka zní: Co s tím? Odpověď: Co s tím se uvidí po neděli.. a pak po porodu a po Vánocích a po 20 letech.. vrrrrrrr. Začínám být alergická na větu: "Uvidíme potom.. nějak to dopadne!"
Já nejsem ten typ, já musím mít plán, nejlépe splněný 3 měsíce před termínem, abych byla v klidu a on je takový salámista! :r:
hele páááááááááááá :€O:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka