Přidat komentář

In reply to by Lucie.D

Ahojda Luci, Mojžíšovku už mám taky za sebou, mně teda nepomohla... O zvířátku jsem uvažovala, ale mám doma pejska a do bytu už myslím nic jiného není rozumné pořizovat. Taky už jsem měla doma dvě nalezené kočičky, obě jsem taky našla za pět minut dvanáct, ale nakonec jsme jim museli najít nový domov. Jinak už bychom to nezvládali. Rozhodně mi nepřipadáš střelená, já jsem stejná, všechno bych tahala domů. Nebo jsme střelené obě :s: :s: Ale já prostě nemám to srdce někde nechat opuštěné kotě, když vím, že by nepřežilo. Jedno jsme chytali na parkovišti obchoďáku, bylo úplně zmatené a hubené, málem ho několikrát přejeli a druhé mi vběhlo přímo pod kola auta z pole, bylo zablácené, hubené, oči i nos mělo zalepené hnisem a v uších svrab. Jela jsem rovnou k veterináři a ten mi řekl, že kdybych ho nevzala, nedožilo by se rána. A i tak se mám modlit, protože je hodně slabé. No, přežilo, akorát už moc nevyrostlo. I teď v dospělosti je o dost menší než kočky bývají. Ale co, mám z toho dobrý pocit, protože jsem zachránila dva životy. Toho prvního kocourka sice nakonec přejelo auto, ale to už jsem fakt nemohla nijak ovlivnit.
Ale přivedla jsi mě na myšlenku, že mám možná taky nějakou skrytou infekci od koček, protože jsem piplala tyhle dvě a navíc má mamka doma v bytě dva kocourky. A miluju tataráka, což taky asi není nic zdravého. Tak nevím... Ale zase dávám krev, tak snad už by mi na něco přišli, ne?
Tak držím palce, ať vyjde hned další IUI, nebo ještě lépe, ať se zadaří přirozeně, když teď máš myšlenky úúúúplně jinde. Ať se kotě brzy uzdaví :w: :w: :w: :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka