Přidat komentář

Jééé, mluvíš mi z duše :)))). Já si nohy holila naposledy asi o Vánocích :)))). Takže o lesní ženě mi něco povídej, naštěstí ted nechodíme v sukních, takže to úspěšně tajím - oholit si je hodlám před porodem, ze stejného důvodu, ale budu muset vymyslet nějaký postup, protože když vidím jak si nazouvám boty, tak si neumím představit podobnou aktivitu a ještě ve vaně :)))). No na určitých místech se holím pravidelně před poradnou, takže jednou týdně, ale na vlastní oči už jsem ji taky neviděla pěkně dlouho, začala jsem holit komplet, protože nějaké umělecké dílo už bych fakt nedala :)))).
Já včera byla taky na procházce a už musím chodit jen v ponču, je to nejpohodlnější, ale v něm to břicho vypadá úplně obrovský a chodím jako kačena a jen se valím a jdu asi třikrát pomaleji než normálně, já vždycky chodila velmi rychle, ted ani náhodou :))). Už se těším, až do svého života po porodu zase zakomponuju rychlost a svěžest :))))
Taky je mi nejlépe doma a jezdím jen jednou týdně na větší nákup a spojím to s ostatním nákupem na skok do města. Stále teda chodím na těhu cvičení, ale to je spíš takové napůl, než změním polohu, tak jsou v půlce cviku :)))).
Jsem dle UZ v 36+2, takže taky 37 tt :)). TAk at je čím dál líp :))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka