Přidat komentář

In reply to by skořice

Kočí, předně chci říct, že mě to mrzí, že to tak dopadlo, ale určitě to příště vyjde, prostě musí...
Jinak bych se jen chtěla vyjádřit k tomu, jak píšeš, že toho je moc, takových případů, všude kolem... myslím, že tohle se dělo i předtím, ale dřív nebyla taková informovanost, třeba se méně používaly těhotenské testy, a ještě dřív vůbec nebyly, takže spousta žen třeba prožila ranný potrat, aniž by o tom věděla... těhotenství neměly potvrzené testem, jediný příznak bylo vynechání menstruace a tak když pak přišla o týden, dva, tři později, tak to braly jen jako zpoždění a třeba ani netušily, že jsou těhotné... myslím tím ty případy, kdy se děloha vlastně vyčistila sama a nebyl nutný zákrok gynekologa...
Tak choďte s Davídkem plavat, těšte se na jaro a léto a ono to pak vyjde, ani nebudeš vědět, jak... a nevím, jestli bereš kyselinu listovou, je dobré brát ji už před otěhotněním, prý to pomáhá i otěhotnění, nejen že zabraňuje vývojovým vadám... tak tu doporučuji brát pořád... a o kilech navrch ani nemluv, kdybys viděla moje kila nabraná přes vánoce, tak by sis teď pískala... ;)
Tak bojuj statečně a měj se co nejlépe, jak jen to půjde... jeden pokládek už máš, a jestli je jako naše Gabčula, tak se určitě doma nenudíš :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka