Přidat komentář

Já když Prahu tak bych taky jela jen na černý most a pak jedině metrem třeba někam do centra? No moc to tam neznám,sice jsem tam pracovala několik let ale nikam jsem moc nezavítala,jen znám Staromák,Václavák,Příkopy,Palladium (tam sem chodila často) jinak jsem na Prahu antitalent. Takže termín je mi vcelku jedno.
K nám na Nymburk (Písty) si termín klíďo řekněte. Doma jsem pořád. Jinak by bylo fajn jet třeba do Poděbrad,tam jsem bydlela 20 let a je to tam moc hezký,je tam park,kolonáda a i príma nekuřácká restaurace,pak můžem jet k nám dom do Píst,to je 15 km,v Nymburce( ve městě) to moc neznám,ale asi by se tam taky dalo někam jít. Bych se poptala. Doma v Pístech máme velký bazén takže by to bylo fajn i v létě.
Do Bolky trefím,jezdím tím směrem na Jablonec. Ale moc to tam neznám jen vím kde je Olympie (nebo jak se to píše). Takže když někdo popíše kam jet tak snad trefím.
Taky by třeba bylo fajn jít až bude teplo třeba do ZOO,no je to jen návrh. Tak snad se na nějakém tom termínu a místě dohodnem už se moc těším.Paa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka