Přidat komentář

tak jsem zpet z kontroly no uffffff sileny zuby ok jen me zubar pekne vynadal ze si je mam poradne cistit no co asi delam tak prej mam vic to nevim jak vic kdyz mam pusu plnou krve..... ale mam razitko takze super.
Jen tedy s babickou sem cekala ponekud dil na plicnim snad sem tam jeste neco dalsiho nechytla ..... no a pak vylet na nakup, do lekarny tam sme stravily asi pul hodiny sileny no a domu uz sem si pekne napucla brisko asi prasknu a zaclo nam zas tvrdnout takze s vyletama mam opet utrum..... uz sem si aj zacla vsimat ze do me lidi jen tak nenarazi coz se casto delo a take mi hodne koukaly po brisku zajimavy to snad nevideli tehulku?? Hlavne ze do me nikdo nestrkal jen cestou zpet jsem uz mela strach projeli jsme k babicce do vesnice vse ok ale pak prujezd k nam zasnezeno totalka dokonce kdyz se babicka vyhybala autu tak sme se nemohli vyhrabat jen se kola protacely ale nakonec se auti chytlo a ja uz jsem doma.
Jooooo ale vite co me opravdu pobavilo???? Uz nejaky tyden sem postak nejezdi jeste ze tu mame super pani postacku a ta vyda balik aj priteli jinak nevim plus casto dokonce mi s balickem dojde a vybehne az nahoru je moc hodna chudak takle se s nima tahat v ruce no ale jak jsem byla na poste tak sem se jako zeptala co to ma znamenat jako ze odmita jezdit no tak odpoved me dostala prej nema zimni guny takze nebude riskovat k nam vyjezd nejsme nikde na mega kopci atd noooooo pekny vymluvy maji....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka