Přidat komentář

Ahojky Ivi, proč myslíš, že musíš přikrmovat? Našemu Vendovi jsou 3 měsíce a 3 dny - dokrmuji už 2 týdny a nevím, jestli jsem s tím měla začínat. ;)
Zatím dáváme lahev místo kojení před spaním - vypije zhruba 150ml Nutrilonu HA a je spokojenej. Začala jsem s tím, protože se mi začal vztekat u prsa. Dokud mu mlíčko stříkalo do krku samo, tak byl v pohodě, ale jakmile musel začít tahat, tak se mu nechtělo a strašně plakal. Když jsem mu dala lahev s mlíčkem, tak se uklidnil. Jenže začal mít větší spotřebu i v noci a nebyla šance nic odstříkat. Vždycky vypil obě prsa. A když došly zásoby z mražáku, sáhla jsem po Nutrilonu.
Jenže, teď mi připadá, že pochopil jednoduchost pití z lahvičky :$}: a začíná mi dělat caviky i v průběhu dne. Takže včera i dneska dostal už i dokrm přes den. Nejprve jsme zkusili prso a když se nezadařilo, tak jsem mu udělala ještě 60ml Nutrilonu. Přiznávám, že mi chybí to období, kdy se odvalil od prsa a tvářil se spokojeně a usmíval se na mě. Teď je pro nás kojení peklo, protože každý z nich probrečí. :^O^: Ale na váze přibírá, tak s tím mlíčkem to u mě nebude špatný. Jen mám prostě líný miminko. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka