Přidat komentář

Ahojky.
Jo jo, máš pravdu. Tohle je téma, co zajímá každou z nás ;) .
A hele, jak tak píšeš o tom, že jsi rozhodnutá, že do Bohunic nee, tak se modli, aby jako naschvál neměli u Milošů i na Obilňáku plno :ww: ..

Já jsem rodila před necelým rokem. Stejně jako ty jsem byla rozhodnutá, že do Bohunic nee, takže jsem se rozhodovala mezi O. a M. Vyhrál u mě Obilňák, za prvé mají super pracoviště, kdyby se nedej bože něco stalo, kdyby byl prcek malej, nebo tak něco, tak musí stejně tam a pak už jsem tam jednou ležela 2 dny po samovolném potratu a na personál si nemůžu stěžovat. (o jídle nemluvím, to je asi stejná katastrofa všude :00: :) ). A nakonec jsem se tam sama narodila }:) .

U Milošu mi dvakrát rodila švagrovka, je to už pár let, ale moc si to tam nechválila, takže tam jsem nechtěla, ale shodou okolností jsem tam byla zrovna teď ve středu za kamarádkou a čuměla jsem, jak to tam mají spravený a tak :one: :qu: .

K tomu personálu. Já u porodu docela dost hysterčila, dnes se tomu směju, ale tehdy mi do smíchu nebylo, takže se tam na mě doktorka a PA nedívaly zrovna s oblibou, ale co už. U Milošů, bych se nejspíš chovala stejně, ne??? :///:

A na poporodním byly fakt skvělé sestřičky i doktoři, tam můžu všem dát jedničku s vyznamenáním a na dětském?? Snad kromě jedné starší sestřičky, která nejspíš neměla svůj den, si nemůžu na nikoho stěžovat. Do oka mi tam obzvlášť padla jedna mladičká sestřička, taková rázná, ale fakt super. To jsem si říkala, že bych ji brala za kamarádku ;) . Opravdu, tam byly všechny sestry úžasný, klobouk dolů, i přes to, že v podstatě neustále odpovídaly na ty stejné dotazy, se chovaly lidsky, vždycky poradily, pomohly, zastavily se na kus řeči,.....

Mno, nevím, jestli jsem ti nějak pomohla, každopádně si myslím, že na blbce můžeš narazit všude, že ten, kdo chce, si pokaždé něco špatného najde a že ty tři, čtyři dny se dají přežít všude. Stačí jen chtít :) :a:

Ahoj Bára a Soninka........

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka