Přidat komentář

neblbni a buď ráda, že jsi těhulka :). Mně je taky blivno prakticky celý den, v práci bych se složila, žaludek jak na vodě, ráno do sebe nic nedostanu, jím prakticky hlavně večer, ale jsem šťastná, že mám v bříšku miminečko, vždyť jsme dlouho čekaly a konečně se dočkaly, tak se takovouhle maličkostí nenecháme rozhodit, ne :). Alespoň víš i bez kontroly u Dr., že je mimísek v pořádku a bere si z Tebe to nejlepší. Ještě tak 4 týdny a nejhorší máme za sebou a budeme si užívat rostoucího pupíčku. Za 7 měsíců si na nějaké nevolnosti ani nevzpomeneš, až budeš chovat svoje miminko.
Jo a jinak babské rady jako zázvorové bonbony mi fakt nepomáhají :(, bléééééééééééééééé, je mi po nich snad ještě hůř. Ale pomáhá mi po ránu kousek banánu (nic jiného nepozřu), v průběhu dne sním tak 4-5 banánů, až se miláček ptal, jestli nebudeme mít náhodou opičku :s: . Zkoušela jsi banán? Jo a banány se doporučují i pro lidi s nemocným žaludkem, mají plno minerálů a stopových prvků, takže mimískovi určitě neublíží a taky jsou prý dobré na psychiku (kterou my těhulky máme taky asi trošku rozhozenou...), jukni třeba sem http://www.vareni.cz/trendy/banan-zdrave-mlsani/, http://www.novinky.cz/zena/zdravi/163221-banany-jsou-chutnou-a-nezbytno….
A neboj, bude zas líp, pohlaď si bříško a pamatuj na to, že tam máš krásné miminko, které budeš v létě držet v náručí. To jsme přece všechny chtěly a konečně máme mimísky v bříšku, jsou tu ještě snažilky i dlouhodobé - podívej např. na Andíska, Verunku a další, které zatím nic, ty by určitě rády vyměnily nevolnosti, klidně i po celých 9 měsíců za toho broučka v bříšku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka