Přidat komentář

ahoj Ivčo, jak už některé maminky psaly, je potřeba si to s tchýní vyříkat na rovinu, ať už se k tomu postaví jak chce ona, jestli tvoje přání nebude respektovat tak má by u mě měla smůlu a prostě bych tam s malou chodila minimálně. Už se mi taky stalo že moje tchýně mi do výchovy kecala,ale já si to dělám stejnak po svém, třeba s příkrmama, už mě jednou vytočila když malou hlídala tak jí dala v půlroce bobíka a to byla ještě skoro plně kojená, malý pak bylo špatně a blila, a nebo jí jednou přecpala banánem a dala jí to zapít ještě dávkou mého mm a malá se taky děsně poblila a od té doby mi nechce jíst banán a to ho tak milovala.
Teď už máme jasná pravidla a ty se prostě nesměj porušit, když jí babča chce něco dát musí se mě zeptat, dneska jí dala piškotky ale za mé přítomnosti, malé moc chutnaly a na její věk už to může, je jí osm měísců a tak měla babča radost, taky jsme jí říkala, že je jasný že jí bude chtít koupit nějakej mlasík to babičky dělají tak zatím může ty pyškotky když jí to udělá radost:-)))
Taky se nemůžeme s tchýní občas shodnout kdy dát malou ven a kdy ne, já když je mínus pět stupňů tak ji beru ven jen jednou denně a to max na 30-40minut, malá mi trpí na rýmu. a tchýně by ji klidně v -10dala na dvě hodiny ven spát. teď už to ale ví, že si to nepřeju a nedělá to.
Občas se ještě něco samosebou najde co se mi nelíbí,ale vždy jí to řeknu na rovinu. myslím si že jsem někdy až moc přecitlivělá a dávám těm mým pravidlům dost důraz ale je to moje dítě a chci si ji vychovat tak jak chci já.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka