Přidat komentář

Nazdárek holčeny, tož dneska byl pohoda den :one: Ráno a dopolko s manžou OK, zkoušeli jsme kočárek, jak jsem vložila i fotečky na ukázku a je fakt skvělej!!! :one: Snad nám bude i dobře sloužit :-)
Oběd donesla dneska tchýně a návštěva proběhla v pohodě. Pohrály jsme si společně s Marcelkou a byly jsme spokojené všechny tři. Kdyby taková byla pořád, byla by to super kamarádka. Bohužel, znám ji :-( Ale aspoň jsou světlé okamžiky :-)
Venku jsme dnes opět nebyli, protože po té ledovici se naprosto nedá chodit, navíc u nás neupraveno naprosto nic, zanešené hrbolaté uklouzané chodníky i silnice u nás na sídlišti, takže o hubu normálně natož s kočárem!!! Takže nic. Zkusíme to zítra, to už každopádně.
Marcelinka dneska byla zlaté děcko, spapkala krásně obídek, po obídku si schrupla, pak jsme si hrály celé odpoledne a bylo to krááásné :c: Teď večer mi usnula hned po večeři, takže spinká už hezky v postýlce jako belina :~!:
A já půjdu dneska taky brzo do hajan, tzn. asi v deset... protože zítra ráno vstávám v šest, musím nachystat mlíčko pro Marci a pak sebe a valím po roce na kontrolu na gyndu. Doktor mě asi nepochválí, že jdu až tak pozdě, ale co už... hlavně že přijdu, žejo :s:
Ve čtvrtek jdu zase k zubařce, zase mi budou vrtat... no jo, no... holt zuby jsou zuby a když jsou zkažený a bolí, tak se to musí spravit.
Ještě se musím taky po roce po porodu objednat na kontrolní test na cukrovku. Až najdu telefonní číslo na tu doktorku :s:
Jinak dobré.
Markéta s Marcelkou :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka