Přidat komentář

Ahoj Niki! Tak my se máme v roce 2010 dobře... Už jsem přibrala 6 kilo, ale pořád to není moc vidět že jsem těhotná... :) Alespoň nemám problémy s oblečením... :) Jak jsem měla problémy s tou zácpou, tak se vyřešily magnosolvem... Zázrak... Jsem šťastná jak blecha... :°:
Na plese jsme byli s manžou minulej týden. Oblečení jsem neřešila ani tak já jako on... Musela jsem si vzít halenku s dlouhým rukávem a kalhoty, aby mi nebyla zima, a taky na podpadky jsem musela zapomenout.. Co kdybych spadla... :ww:
13.2 jdeme na svatbu. To bude horší. Ale objednala jsem si pletenou těhu tuniku/šaty s roláčkem a perfektní těhu punčocháče... Tak snad v tom nebudu jako váleček... Ale vzhledem k tomu, že mi dost vyrostly i prsa tak to snad nebude tak hrozný... :°:
Teď si chci koupit šicí stroj, abych si mohla šít povlečeníčka a rychlozavinovačku... Jen takovy jednoduchy věci.. Hlavně jde o zabití času... :°:
Ve čtvrtek jsem byla poprvé ve cvičení pro těhulky na balónech. Je to parádní. Hodinka na protažení a relax... A od 2.2 jsem přihlášená do předporodního kurzu. Tak už se moc těším... Probíhá to všechno na Husáku ve školce, tak mi to vyhovuje, že nemusím dojíždět moc daleko..
Tak se měj krásně a pozdravuj mimouška!!! Pa :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka