Přidat komentář

In reply to by Gabusa_23

Nemáš zač děkovat :) - já jsem se s tím problémem taky už někdy setkala a tak jsem tak dlouho zkoušela, čím to je, až se mi to povedlo.
Ještě se zkusím někde podívat, čím by to mohlo být, taky už sama nevím.
Teď mě napadla ještě jedna věc - když jsi v tom Uložit jako a než ještě zvolíš typ formátu, tak v programu ACDSee jde ještě kliknout na Nastavení a tam si můžeš zvolit kvalitu obrázku - od největší komprese, což Ti hodně sníží kvalitu obrázku po nejvyšší kvalitu obrázku. Když zvolíš 100% kvalitu a pak dáš fotku uložit ve formátu gif, tak snad by to ty kostičky dělat nemělo.
Ale ještě nevím, jak se dá ta kvalita obrázku ovlivnit v jiných programech, které tu položku Nastavení nemají. To se ještě musím podívat.
Například my máme k tiskárně ještě program HP Image Zone, kde se dá v Předvolbách taky zvolit kvalita obrázku.
Ale ještě budu zkoumat dál. Teď jsem si na netu našla, že nastavení stupně komprese je možné i v programech Photoshop, PaintShopPro atd. Nevím, jaký program používáš na úpravu fotek, ale v klasickém Malování ta možnost změny komprese asi není (co jsem si přečetla na netu).
Takže já doporučuju programy ACDSee, Photoshop, PaintShopPro, atd, kde si můžeš zvolit míru komprese fotky - vždycky zvol nejmenší kompresi, aby byla co největší kvalita fotky a pak to zkus uložit v tom formátu gif. Uvidíš, co to udělá, sama nevím.
Pa :a:

________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka